Contact Us
Send

Nume Soft Expert
Data Fondarii 2003
Numar de angajati 9
Adresa Str. Aninului, nr.7, sector 1, Bucuresti
E-mail office@soft-expert.info
Telefon 031.425.63.08
Website www.soft-expert.info
Persoana de contact Dumitru Valentin
Verticale de business Auto, retail, FMCG, Distributie, Productie, Logidtica, Agricultura, Servicii, Transporturi, Administratie publica, Telecomunicatii
Portofoliu de sisteme Manager Financiar ERP, Manager Financiar CRM, Manager Financiar ALOP, Manager Finaciar eParc

Manager Financiar ERP

Manager Financiar ERP este o soluție pentru integrarea și optimizarea proceselor de business destinata planificarii, gestionarii, controlului și optimizarii proceselor companiei.

Manager Financiar ERP integreaza functionalitați de baza (managementul vanzarilor, managementul achizițiilor, managementul stocurilor, managementul producției, managementul imobilizarilor, managementul resurselor umane, managementul trezoreriei, managementul financiar), dar și alte soluții necesare asigurarii unei dezvoltari sigure și moderne a afacerilor – managementul relațiilor cu clienții (Manager Financiar CRM), managementul forței de vanzari (Manager Financiar Smart), managementul parcului auto (Manager Financiar eParc Auto), managementul bugetelor și a execuției bugetare (Manager Financiar ALOP).

 

Manager Financiar CRM

Manager Financiar CRM este o soluție care urmarește stabilirea unei relații profitabile și de lunga durata cu clienții.
Manager Financiar CRM se integreaza cu Manager Financiar Call Center realizand un canal de comunicare permanent intre o companie și clienții acesteia. Call center-ul ajuta la construirea efectiva a unei relații de lunga durata cu clienții, crește nivelul lor de satisfacție și amelioreaza ratele de retenție, conducand, in acest mod, la extinderea portofoliului de clienți și, implicit, a veniturilor.

Manage Financiar eParc

Manager Financiar eParc este o solutie destinata optimizarii, controlului si reducerii costuriilor cu flota auto.
Aplicatia genereaza o varietate de rapoarte destinate analizei manageriale si da posibilitatea urmaririi in timp real a activitatii de transport.
Manager financiar eParc este un program complex de gestiune care poate fi folosit independent sau ca modul in cadrul solutiei Manager Financiar ERP.

Manager Financiar ALOP

Manager Financiar ALOP este un modul integrat in ERP-ul Manager Financiar, prin intermediul caruia o institutie publica isi poate urmari bugetele propuse si realizarea lor pe fiecare articol bugetar.

  • Soft Expert ofera un set complet de servicii prin care isi propune sa se  diferentieze de competitori si sa ofere valoare mai mare clientilor si partenerilor.Servicii de suport tehnic: Oferim o serie de servicii orientate client, prin care incercam sa va ajutam in orice problema legata de imbunatatirea relatiilor cu clientii, dar si mentenanta si suport in utilizarea solutiei Manager Financiar, astfel incat sa beneficiati de intregul pachet de cunostinte, practici si procese pe care le detinem – direct sau prin telefon si e-mail. Serviciile de suport tehnic sunt diferentiate pe trei nivele diferite, functie de nevoile specifice.

   Servicii de implementare: Succesul unei implementari sta in perioada scurta de timp dupa care puteti beneficia de avantajele solutiei software, fara ca activitatea din cadrul companiei sa fie intrerupta sau perturbata. Serviciile oferite de Soft Expert sunt : implementare, mentenanta, pregatirea personalului si serviciile profesionale post-implementare.

   Consultanta de business: Manager Financiar ofera pe langa o solutie software intuitiva, usor de implementat si utilizat, servicii customizate de consultanta de business pentru transformarea companiei intr-o organizatie orientata client, cu procese integrate, transparente de marketing, vanzari si suport tehnic. Procesul de implementare este foarte clar definit si controlat, iar dupa finalizarea acestuia, proiectul este preluat de catre departamentul de suport.

   Training de utilizare: In cadrul cursului de training se vor prezenta utilitatea sistemului si modalitatea de lucru cu acesta. De asemenea, utilizatorii vor descoperi pas cu pas actiunile pe care le vor efectua in sistem, in conformitate cu modalitatea de lucru deja existenta. Predarea se face pe baza manualului de utilizare a sistemului si a exercitiilor practice efectuate cu ajutorul trainerilor. Cursul se adreseaza persoanelor care vor utiliza sistemul in activitatea zilnica, team-leader-ilor si managerilor departamentelor in care s-a implementat sistemul, cat si persoanelor din managementul superior al companiei.

   Training de administrare: In cadrul acestui curs se va prezenta modalitatea de administrare a sistemului, din punct de vedere al modificarii configurarii initiale, adminstrarea de baza a serverului si a bazei de date. Predarea se face pe baza manualului de administrare a sistemului si a exercitiilor practice efectuate cu ajutorul trainerilor. Cursul se adreseaza persoanelor din interiorul companiei care vor administra sistemul, cu sau fara pregatire tehnica.

 • Auto:
  • AUTO SOFT SERVICE ROTI SRL(Bucuresti): importator si distribuitor anvelope si jante, plus activitatea de service-roti
  • PRIMAT GOLD IMPEX(Bucuresti): distribuitor anvelope si jante, plus activitatea de service-roti, mecanica usoara, statie ITP si spalatorie auto
  • BEST TIRES SHOP SRL(Bucuresti): importator si distribuitor anvelope si jante, plus activitatea de service-roti
  • ABC ANVELOPE SRL(Bucuresti): importator si distribuitor anvelope si jante, plus activitatea de service-roti, statie ITP, service rapid
  • VADREXIM2000 SRL(Bucuresti): distribuitor anvelope si jante, plus activitatea de service-roti
  • DELTA PLUS TRADING(Pitesti): dealer Dacia, distribuitor piese de schimb auto, service auto, importator si distribuitor anvelope, service roti, transport
 • Productie:
  • UMUC SA(Bucuresti): este specializata in productia de utilaje pentru industria chimica, petrochimica, rafinarii si constructii navale
  • PREFAB SA(Calarasi): este producatoare de elemente prefabricate si materiale de constructii.
  • SILPA ROMANIA(Bucuresti): este specializata in productia de talpi pentru incaltaminte
 • Transporturi:
 • ORBIT TRASPORTURI INTERNATIONAL(Bucuresti)
 • Administratie publica:
 • Serviciul Public pentru Finante Publice Locale Sector 6
 • Directia Poliţiei Comunitare Sector 6
 • Directia Locala de Evidenta a Persoanelor Sector 6
 • Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia a Copilului Sector 6
 • Primaria Sectorului 5 Bucuresti
 • Directia Generală de Asistenţă Sociala si Protecţie a Copilului Sector 5
 • Administratia Domeniului Public Sector 5
 • Clubul Sportiv Scolar Corbenaca
 • Clubul Sportiv Scolar Nr. 3 Steaua
 • Agentia pentru Implementarea Programelor pentru IMM
 • Administratia Fondului Imobiliar al Unitatilor Sanitare Publice Sector 1

Oferta de pret poate varia in functie de domeniul de activitate al firmei, functionalitatile necesare ale  firmei, modulele sau pachetele alese :

 • software as a service (SAAS): intre 20-50euro/ luna/pachete de module

 • licenta completa: intre 300-1000euro/ pachete de module

Deveho
XAPT