Cine suntem

Fondata la sfarsitul anului 2014, Smart Solutions Factory este o companie de consultanta in domeniul ERP si alte sisteme informatice de management al afacerii. Smart Solutions Factory este o companie independenta care isi ajuta clientii sa evalueze si sa selecteze sistemul ERP care le indeplineste in cea mai mare masura nevoile de business. In acelasi timp, planifica si monitorizeaza implementarea sistemului si faciliteaza toate schimbarile organizationale pentru o absorbtie cat mai buna a noului sistem. Consultantii nostri au o vasta experienta in domeniu fiind prezenti, in diverse roluri, la peste 50 de implementari de ERP din domenii precum distributie, productie, servicii, retail si utilitati publice

Diferenta pe care noi o facem

Obiectivele noastre sunt de a usura selectia unui ERP, de a asigura corectitudinea implementarii si de a eficientiza procesele de business din companie.

Aceste lucruri atrag dupa sine avantajele pe care un client Smart Solutions Factory le are:

  • scaderea timpului de selectie a unui ERP
  • scaderea costurilor de achizitie
  • asigurarea investitiei cu eficienta maxima
  • scaderea costurilor de implementare
  • asigurarea respectarii milestone-urilor implementarii
  • asigurarea acoperirii cerintelor de business agreate
  • documentarea proceselor si procedurilor operationale
  • scaderea costurilor operationale prin eficientizarea proceselor de business

Cine sunt clientii nostrii

Companiile pe care le putem ajuta prin serviciile oferite sunt acele companii care indiferent de marime sau verticala de industrie doresc sa isi achizitionezxe un ERP sau doresc sa isi eficientizeze procesele de business.

Smart Solutions Factory asigura scaderea costurilor de achizitie ale unui ERP prin eliminarea customizarilor, eliminarea orelor , modulelor sau licentelor care nu sunt necesare. Asiguram clientii nostri ca indiferent de bugetul de achizitie, ei vor face cea mai eficienta investitie.

De asemenea, eficientizam si organizam procesele de business ale companiei. Dupa modelarea proceselor de business compania va deveni scalabila si va putea sa isi imbunatateasca continuu procesele de business prin urmarirea indicatorilor de performanta pe procese, devenind astfel mai eficienta si raspunzand mai bine la exigentele pietei.

Pentru acest lucru Smart Solutions Factory va pune la dispozitie o echipa de specialisti certificati si cu o experienta in piata de ERP si business process modeling.